OUR SERVICES

Οι υπηρεσίες μας

Η Advance Pharmacies είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την οργάνωση, την υποστήριξη και τη διαχείριση κάθε σύγχρονου Φαρμακείου.

CONSULTING SERVICES

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Η ομάδα των εξειδικευμένων μας Συμβούλων είναι σε θέση να αναλάβει τον έλεγχο διαδικασιών του Φαρμακείου, την οργάνωση των θέσεων εργασίας καθώς και την εκπαίδευση του προσωπικού. Μαζί μπορείτε να αναλύσετε τόσο τα στοιχεία αγορών όσο και τα στοιχεία πωλήσεων σας, ελέγχοντας την κερδοφορία και τη ρευστότητα, να αναλύσετε το πελατολόγιο σας μέσα από τα στοιχεία του Loyalty Program, Card’Advantage, αλλά και να προχωρήσετε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εξατομικευμένων προωθητικών ενεργειών και προτάσεων merchandising για την καλύτερη προβολή των προϊόντων στο χώρο.

Επιπλέον, παρέχουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια για Φαρμακοποιούς και Στελέχη Φαρμακείων σχετικά με πολύ σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζετε καθημερινά. Είμαστε κοντά σας και μπορούμε να σας παρέχουμε γνώση και εκπαίδευση για Θέματα Ηγεσίας και Οικονομική Διαχείριση, Διαπραγμάτευση, Τεχνικές Πωλήσεων και Συνδυαστικές Πωλήσεις, Κατηγοριοποίηση Φαρμακείου, όπως και θέματα αναφορικά με τον Πελάτη σας (Τύποι πελατών – Εξυπηρέτηση Πελατών – Τι αναζητά ο πελάτης του Φαρμακείου).

MARKETING SERVICES

Υπηρεσίες Marketing

Η ομάδα Marketing είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες Προώθησης και Επικοινωνίας για το κάθε Φαρμακείο ξεχωριστά αλλά και για το σύνολο των Φαρμακείων του Δικτύου της Advance Pharmacies.

Σκοπός μας κάθε χρόνο, είναι να δημιουργούμε ένα Marketing Plan  που να αποτελείται από Προωθητικές Ενέργειες που βασίζονται στη βαθιά γνώση της αγοράς. Δημιουργούμε και παρέχουμε Υλικά Marketing και Επικοινωνίας ώστε να προσφέρουμε τη μέγιστη προβολή, επηρεάζοντας τη συμπεριφορά των καταναλωτών του Φαρμακείου.

Κάθε χρόνο κλείνουμε συνεργασίες με TOP εταιρείες του χώρου και δημιουργούμε Custom Campaigns αλλά και Video Production με σκοπό τη συνολική προβολή του κάθε Brand και την ενίσχυση του Branding.

Άλλο ένα σημαντικό κομμάτι που έχουμε αναπτύξει και διαρκώς εξελίσσουμε είναι το Digital Marketing και οι Digital υπηρεσίες. Είναι επιτακτική η ανάγκη να ενσωματώσουμε κάθε μας ενέργεια στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο για να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη προβολή. Έτσι αναλαμβάνουμε:

Κατασκευή Ε-shop
WebSite Design
E-Mail Marketing
SMS Campaigns
Original Content Creation
Content Marketing
Google Indexing
Digital Seminars & Training
Search Engine Optimization
Google AdWords
Social Media
Continuously Customer Service
ΙΤ SERVICES

Υπηρεσίες Μηχανοργάνωσης

Το Τμήμα Μηχανοργάνωσης της Advance Pharmacies είναι στη διάθεση των Φαρμακείων του Δικτύου παρέχοντας διαρκή ενημέρωση και υποστήριξη.

Συνεργασία με Σύγχρονο πρόγραμμα φαρμακείου (SMARTPHARMASYS)
Παροχή και ενημέρωση της μεγαλύτερης και πλήρως κατηγοριοποιημένης Βάσης φαρμάκου-παραφαρμάκου
Παροχή και συνεχής ενημέρωση Βάσης παραφαρμάκων e-shop (φωτογραφίες,περιγραφές,τιμές κλπ)
Δυνατότητα πλήρους απεικόνισης στατιστικών στοιχείων με τη μορφή reports
Συνεργασία με ERP
Υποστήριξη του Loyalty Program, Card’Advantage
Δυνατότητα δημιουργίας προσωπικών προωθητικών ενεργειών
X