Μέσα στο εορταστικό κλίμα των 20 χρόνων της εταιρίας, η Advance Pharmacies πραγματοποίησε με επιτυχία το ετήσιο συνέδριο της στο Mitsis Hotel, στα Καμένα Βούρλα την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου συζητήθηκε πώς η Advance Pharmacies μέσα σε αυτό το διάστημα αναπτύχθηκε, εξελίχθηκε και έγινε η εταιρία του σήμερα, με Φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα και μέρος της καθημερινής ζωής πολλών ανθρώπων.

Η Advance Pharmacies του σήμερα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κος Χατζηγαλάνης, είναι όλοι εκείνοι οι άνθρωποι, οι φαρμακοποιοί, οι εταιρείες – συνοδοιπόροι στη διαδρομή της, οι στιγμές και τα γεγονότα που την έκαναν πιο δυνατή και της έδωσαν τη γνώση, τα εφόδια και την εξειδίκευση για να συνεχίζει να γράφει με αισιοδοξία τις επόμενες σελίδες στην ιστορία της.

Η Marketing Director της εταιρίας, κα Σαματά Λουκία ανέπτυξε τα μελλοντικά σχέδια της Advance Pharmacies που επικεντρώνονται στον ψηφιακό μετασχηματισμό των φαρμακείων. Η  ίδια εστίασε στην άμεση ανάγκη να επενδύσουν οι φαρμακοποιοί σε Digital υπηρεσίες που επικεντρώνονται γύρω από τα θεμελιώδη στοιχεία του επαγγέλματος τους. Πιο συγκεκριμένα, την τεχνογνωσία στον τομέα της υγείας και τη σχέση φαρμακοποιού-καταναλωτή.

O Υπεύθυνος Εκπαίδευσης κος Νεκτάριος Ζήσης μίλησε επίσης για τις ανάγκες του σύγχρονου φαρμακοποιού και παρουσίασε στα μέλη του δικτύου την νέα, σύγχρονη πλατφόρμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα θα παρουσιαστεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και θα προσφέρει εργαλεία και καινοτόμες λύσεις για την αποτελεσματική και κερδοφόρα λειτουργία του φαρμακείου.

Η Advance Pharmacies ευχαριστεί θερμά τις χορηγούς εταιρίες: Micoil, Digital Wonder, Sensor Beta για την στήριξη τους στην διεξαγωγή του ετήσιου συνεδρίου.

X